utorak, 15. siječnja 2019.

PZ2018 - Dodjela nagrada Prvenstva Zagorja, Bedekovčina, 15.12.2018

Iako je autor ovog weba cijelu prošlu sezonu proveo u spisateljskom zimskom snu, to ne znači da se na stazama nije ništa događalo! A kao rezultat tih događanja, u subotu 15.12.2018 je u restoranu na Bedekovčanskim jezerima održana svečanost dodjele nagrada vozačima koji su osvojili neko od prva tri mjesta u svojoj klasi, te dodjela priznanja pojedincima zaslužnim za organizaciju i pomoć u organizaciji Prvenstva Zagorja.

Dodjelu nagrada ove godine zajednički su organizirali bedekovčanski klubovi "Auto klub Kebel" i "Udruga motorista Bedekovčine", a ukupno je bilo dvjestotinjak uzvanika.

Zajednička fotografija svih nagrađenih


Prije same dodjele priznanja u obliku plaketa i kalendara s fotografijama iz ovogodišnje sezone, prisutnima su se pozdravnim riječima obratili načelnik Općine Bedekovčina, Darko Ban, te predsjednik "Auto klub Kebel", Miroslav Groš. Dodjelu priznanja je vodio poznati zagorski glumac, pjevač i voditelj, Adam Končić.

Plakete i priznanja za nagrađene


Prvenstvo je voženo u 16 klasa u disciplinama motocross, quad, buggy, autocross i mopedcross. Po prvi puta dosad, dodijeljene su i nagrade u ženskom autocrossu!

Druženje do dugo u noć


Nakon dodjele nagrada i zajedničkog fotografiranja, uslijedila je večera te zabava do dugo u noć uz glazbeni sastav "Grupa Jazzery". I za kraj jedna rečenica koja se ponavlja iz godine u godinu: "Kao i uvijek, u opuštenoj atmosferi bez natjecateljskog presinga, prepričavale su se (lovačke :-) priče iz ove sezone, te dogovarali planovi za narednu."

Vidimo se na nekoj od staza u 2019.!


Fotografije sa dodjele možete pronaći na linku:
Proglašenje pobjednika Prvenstva Zagorja za 2018.

Ukupne rezultate možete pronaći na linku:
Ukupni poredak Prvenstva Zagorja za 2018.