petak, 9. prosinca 2016.

Dodjela nagrada Prvenstva Zagorja 2016 - Bedenica 3.12.2016

U subotu, 3.12.2016 je u dvorani DVD-a Bedenica održana svečanost dodjele nagrada za najuspješnije pojedince u svim klasama Prvenstva Zagorja 2016. Ovo je već treća godina kako se dodjeljuju nagrade, a organizator je ovog puta bio "Motocross klub Bedenica". Odazvali su se skoro svi prvaci u klasama, samo dvojica dobitnika su bili opravdano spriječeni, a uz njihove poznanike i druge uzvanike, lijepo uređena sala je bila dupkom puna.

Domaćini su se potrudili s uređenjem pozornice na kojima su se dijelile nagrade jer su postavili 4 motora i postolje za nagrađene. Uz izvješene banere klubova, nedostajao je samo još koji auto ili buggy da ugođaj bude kompletan :-)


Svečanost je počela u 17:00 h neformalnim druženjem uz razmjenu ovogodišnjih iskustava te planovima za sljedeću sezonu. Organizatori su puštali projekcije utrka iz protekle sezone pa smo se još jednom mogli prisjetiti kako je to sve izgledalo.  U tom dijelu je sve prisutne zabavljao tamburaški sastav "Bersa". Formalni dio svečanosti uz već poznati voditeljski dinamični duo Emil Turjak - Tomislav Mohač, je počeo oko 18:00 h kad su uvodne pozdravne riječi svim sudionicima uputili Mario Smitlehner kao predsjednik Motocross kluba Bedenica, Slavko Cvrlja kao načelnik Općine Bedenica i Zoran Joja Mioč tajnik odbora za sport HMS-a kao predstavnik Hrvatskog motociklističkog saveza.

U svakoj kategoriji su nagrađene prve tri pozicije i za njih su organizatori osigurali prigodni pehar te kalendar s fotografijama iz sezone 2016. Kao završni dio službenog dijela svečanosti je slijedila dodjela priznanja sponzorima i zaslužnim pojedincima koji su pomogli da se održi ovogodišnje Prvenstvo Zagorja.

Nakon podjele nagrada, uslijedila je večera, a nakon toga zabava uz muziku za sve sudionike. Čestitamo svim nagrađenima i želimo da im i sljedeće sezone budu jednako uspješne!

Nagrađeni po klasama:

MOPED
1. MAJDAK GABRIJEL
2. DUŽ MATIJA
3. TRČAK KARLO


MX65
1. KUNIĆ LUKA
2. STERGAR ZALA
3. ŠAMU ENOLA


MX 85
1. PETANJEK DAVID
2. ŠTEFANEK ANTONIO
3. PAŽIĆ BORNA


AMATERI MX2
1. VAHEN AMBROŽ
2. NEMČIĆ SANDY
3. DUILO MARTIN


AMATERI MX OPEN
2. BABIČ DAVID
3. ŠANTEK JOSIP


PRO MX2
1. VRAGOTUK FILIP
2. FILIPAJ MISCHEL
3. PANĐIĆ FILIP


PRO MX OPEN
1. ZVER DEJAN
2. MILAT BOŠTJAN
3. JAKOPEC IVICA


MX VETERANI  40+
1. DROBNE STANISLAV
2. ČUJKO ZLATAN
3. KLANJČIĆ MARIO


MX VETERANI  PREKO 50 GODINA
1. VURNEK MARIJAN
2. BESEDNIK KREŠIMIR
3. ČUKOIĆ MARIO


QUAD
2. GALIĆ MARIN
3. BRINOVŠEK DAMIJAN


BUGGY
2. BAN MIROSLAV
3. ZLATKO MAČEK


AUTOCROSS DO 1800CCM
1. BAN MIROSLAV
2. CVEK DAVOR
3. GROŠ MIROSLAV


AUTOCROSS NO LIMIT
1. TUĐA IVICA
2. GROŠ MIROSLAV
3. MIKULEC IVICA

Sve slike s proglašenja možete vidjeti na linkovima:
"Prvenstvo Zagorja 2016 - podjela nagrada 1"
"Prvenstvo Zagorja 2016 - podjela nagrada 2"

Bedenica na karti: Google Maps