STRANICA JE JOŠ U IZRADI!!

U početku bijaše...
...sastanak održan u nedjelju, 02.02.2014. godine u prostorijama AMK “OFF ROAD” Lobor, a na kojem su bili prisutni predstavnici Udruge motorista Bedekovčine, Auto kluba Kebel, Moto kluba Borje, te AMK “OFF ROAD” Lobor...

...na kojem je...
...sklopljen sporazum o osnivanju projekta zajedničkog natjecanja pod nazivom PRVENSTVO ZAGORJA.

...tako da se...
...tokom cijele godine na stazama gore navedenih klubova voze discipline off-roada (motocross, autocross, mopedcross, buggy i quad) i sakupljaju bodovi. Na kraju godine zbrojiti će se bodovi i na svečanosti dodijeliti nagrade po disciplinama (pehari za prva tri mjesta, a ovisno o mogućnostima možda i kakve materijalne nagrade, Bog daj i sponzori pomoći).
Svaki natjecatelj može se natjecati u koliko želi disciplina, ali nema zbrajanja bodova iz neke druge discipline/klase, a niti ukupnog pobjednika. Pobjednici će biti proglašeni samo po pojedinim disciplinama/klasama.
Vozači natjecatelji ne moraju biti iz navedenih klubova, ne moraju biti ni iz naše županije, a također niti državljani Republike Hrvatske (vozači iz Dežele, dobo nam došli, a i svi ostali).
Kotizacija na svim stazama biti će jednaka i iznositi će 100,00 kn po disciplini/klasi. Troškove organizacije svake pojedine utrke i nagrade za njih snosi klub koji i organizira tu utrku, a sredstva od zarade na toj utrci ostaju klubu organizatoru.
Za završne nagrade osnovati će se fond u koji će svaki klub biti obavezan uplatiti jednak iznos kako bi se pokrili troškovi nabavke pahara i troškovi organizacije dodjele nagrada, a u skoro vrijeme kontaktirati će se i predstavnici županije/općina kako bi zatražili i njihovu pomoć u ovom projektu.