utorak, 24. svibnja 2016.

PZ2016 - Lobor 22.5.2016 - upitnik

Vjerujemo da većinu ljudi kad nešto rade zanima povratna informacija o njihovom radu, a isto tako vjerujemo i da onaj tko je "korisnik" tog rada želi dati svoje mišljenje o tome i da ćete se iz tog razloga rado odazvati i odvojiti par minuta vremena i ispuniti anketu o protekloj utrci u Loboru.

Upitnik je napravljen u formi pitanja s ponuđenim ocjenama ili odgovorima, tako da ga možete ispuniti doslovce u 2-3 minute. Na kraju upitnika je ostavljen i prostor u koji možete upisati svoj detaljniji komentar.

S obzirom da je ovo prvi put da radimo ovakav upitnik, slobodno komentirajte i sam upitnik: da li su pitanja dobra, zanimljiva, korisna, dosadna, naporna, nepotrebna, treba li nešto dodati, izbaciti? Da li je upitnik predug, prekratak...? Sve to će nam pomoći da za kasnije utrke složimo čim kvalitetnija i korisnija pitanja.

Zahvaljujemo se unaprijed svima koji će ispuniti upitnik! Rezultate (ako će biti dobri po organizatore ;-) ćemo objaviti najvjerojatnije nakon 1.6.2016. Možda i prije ako vidimo da je prestalo ispunjavanje.

Upitnik je dostupan na donjoj poveznici:
Upitnik: PZ2016 - Lobor 22.5.2016