petak, 24. lipnja 2016.

PZ2016 - Bedenica 19.6.2016 - rezultati upitnika

Dobili smo i rezultate upitnika o utrci u Bedenici. Za razliku od Lobora, ima manje odgovora, ukupno 30. Dosta logično jer je zbog lošeg vremena bilo manje i gledatelja i vozača. Rezultati upitnika su priloženi na dnu ovog posta.
Prevladavaju pozitivne ocjene za sva pitanja i nije bilo nikakvih velikih prigovora na organizaciju, jedino se malo propituje da li je trebalo napraviti odgodu radi lošeg vremena, pa mislimo da organizatori mogu biti zadovoljni.

Što se tiče prvog detaljnijeg komentara iz ankete, koji propituje opravdanost i potrebu za upitnicima jer bi možda moglo doći do pada entuzijazma organizatora u slučaju negativnih komentara, možemo reći da smo i tu opciju imali u vidu pri kretanju u ovaj projekt anketa. To je ono što ulazi u projektne rizike, ali mislimo da jedna anketa nebi smjela imati tako velik utjecaj na organizaciju. Svjesni smo svi različitosti među ljudima i pojedinim očekivanjima i baš zbog toga se ne mora svaki loš komentar gledati negativno. Iz svake napisane rečenice se može izvući nešto korisno za buduće organizacije, a u krajenjm slučaju, ima i pozitivnih komentara, iako je ljudima nekako uvijek lakše izraziti nezadovoljstvo nego napisati pohvalu.

Pratimo i povratne informacije o reakcijama na upitnik i pitanja u njemu pa ćemo na kraju sezone sve to skupiti i vidjeti da li su upitnici donijeli pozitivne ili negativne stvari pa odlučiti što dalje s tim. Pišem u množini iako su upitnici moja ideja (D. G.) jer sam kontaktirao organizatore i složili su se da krenemo s anketama. Uglavnom, upitnici u ovoj sezoni idu do kraja za sve trke.


REZULTATI ANKETE:
PDF: rezultati u vizualno preglednijem obliku u formi grafičkog prikaza rezultata
2. Upitnik- PZ2016 - Bedenica 19.6.2016 - rezultati.pdf

EXCEL: rezultati u tabličnom detaljnom obliku za sadomazo statističare koji žele sami raditi razne statističke kombinacije
2. Upitnik- PZ2016 - Bedenica 19.6.2016 - rezultati.xlsx